Metatrons Kubus

Metatrons Kubus

ervaring leert dat diegenen die deze op zichzelf afgestemde Metatrons kubus hebben, veel beter bij zichzelf kunnen blijven, in hun eigen middelpunt. Op het moment dat je bijvoorbeeld door emoties bij je middelpunt wegdrijft, kun je weer jouw symbool bekijken en ermee in verbinding gaan, zodat je veel sneller uit de stress of emotie bent. Hierdoor sta je weer in jou eigen middelpunt, op jouw eigen pad en blijf je dichter bij jouzelf, zodat je sneller jouw essentie kunt leven.

Een aantal ervaringen van mensen die een Merkaba hebben ontvangen:

Ik had het symbool vanmorgen opgehaald en ik heb hem ook vastgehouden. Deze is echt wel anders dan die ik toen bij jou vast had. Bij deze krijg ik een heel rustig gevoel en dat vind ik wel heel fijn. Ik heb niet dat ik bij deze ook beelden van iets zie ofzo. (Niet dat dat erg is hoor) Maar ik krijg hier wel echt zo’n rustig gevoel van. Dus dat is wel fijn

Ik heb de Persoonlijke Merkaba ontvangen. Er werd behoorlijk aan de boom geschud, (spreekwoordelijk) bij mij. Eindelijk heb ik een bepaalde beslissing genomen.

Wat een mooi kado. Ik heb de Metatrons’kubus in mijn agenda liggen. Deze kijk ik de dag door regelmatig in en zie dan de kubus liggen en maak er dan automatisch verbinding mee. Het zorgt ervoor dat ik veel rustiger ben en dat ik minder beïnvloedbaar door de mensen die in mijn salon komen.

Ook zijn er therapeuten en mensen die ermee hebben gemediteerd en inwijdingen hebben gedaan, waardoor ze hele mooie inzichten hebben ontvangen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is merkaba.jpg

Een voorbeeld van een Persoonlijke Metatrons kubus.