Home

Home

Loop jij tegen energielagen aan, emoties, gevoelens of beelden in jou zelf, dingen die steeds weer terugkomen, die jij voelt of ervaart, waarvan je niet weet hoe deze los te laten. En misschien zelfs niet weet waar deze vandaan komen. Als je het wilt beschrijven wat je ervaart of voelt is dat best wel een uitdaging, er is bijna niemand die jou begrijpt en hierbij kan helpen.

Tijdens een consult kan ik ongewenste energieën, lagen, emoties, ervaringen of dat wat jou negatief bezighoudt ontbinden. Zelfs vanuit het lichamelijk kunnen soms op deze wijze symptomen worden ontbonden.

Bij analyse van jouw levensloop zijn vrij snel energieën op te sporen en te ontbinden. Niet alles kan in 1 x weg, maar het kan wel snel.

Heb je al eens nagedacht waarom je ziek wordt?

Je voelt je niet prettig of Je wordt ziek omdat jouw lichaam ofwel systeem je iets wil vertellen. De ziekte is vergelijkbaar met het waarschuwingslampje in een auto, er werkt iets niet zoals het hoort.

Sta jij wel eens stil bij jouw gevoel of wat jij ervaart en wat dit gevoel of deze ervaring met jou doet? Voel je je blij, verdrietig, boos of misschien angstig?

Soms kan een contact, een situatie of een ruimte jou een vervelend gevoel geven. Of je bent vol energie, komt iemand tegen, gaat hiermee in contact en ‘ineens’ is jouw energie weg…

Ook draagt iedereen ballast met zich mee in meerdere of mindere mate in dit leven. Ballast zijn niet verwerkte ervaringen, emoties, gevoelens, gedachten, relaties, familielijnen, karma en meer. Het kan zijn dat je continue een raar gevoel ervaart, maar deze niet kunt plaatsen.

Wat heb jij nodig om jouw leven te leven vanuit jouw kracht, jouw essentie, zoals het leven voor jouw bedoeld is om te leven, om moeiteloos te leven? Neem jij de regie over jouw leven weer in eigen hand?

Je krijgt inzichten waardoor je aan jezelf werkt of kunt werken en jezelf ontwikkelt tot wie jij in essentie bent. Dan kun jij onbeperkt genieten van het leven en geeft het leven jou wat jij nodig hebt.

Balans in je leven en weten hoe je jouw leven in balans kunt houden.

Hoe mooi is dat!

En nog mooier is het dat jij als jij de juiste tools kent, dat je dat zelf kan.