Achtergrond

Amhyo is de Praktijk voor Klassieke Homeopathie van Ingrid Brummelhuis in Haaksbergen.
Mijn doel is om aan de hand van fysieke en of mentale symptomen mensen bewust laten worden van de mogelijkheden om zowel fysiek als mentaal in balans te komen en te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling.
Dit proces begin ik door middel van een gesprek of consult om te kijken wat  iemands wensen zijn en wat er voor nodig is om dat te bereiken.

.

Mijn achtergrond

In 2001 ben ik Klassieke Homeopathie gaan studeren aan de HAN te Almelo, doordat deze opleiding ‘simpelweg’ op mijn pad kwam. Vanuit de commerciële sector komende, en al tijden zoekende, wat wil ik dan…..

Mensen helpen is iets wat mij toen ook al aansprak. Niet als verzorgende, maar meer als coach. Mensen bewust laten worden. Na mijn theoretisch en praktisch afstuderen eind 2007 lag daar de optie om zelf een praktijk te beginnen.

Door mijn eigen klassiek homeopathische behandeling kwam ik verschillende inzichten tegen die ik niet bewust kende, maar die ik wel herkende. Eigenlijk wist ik het allemaal wel. Het weten sluimerde en sluimert nog steeds in mij en dagelijks zijn er nieuwe punten van herkenning….

Via mijn toenmalige tandarts ben ik enthousiast geraakt voor de Matrix Inform volgens Günter Heede. In het voorjaar van 2010 heb ik Level 1 en 2 van de Matrix Energetics en aansluitende CES gevolgd.

Daarna heb ik de opleiding Energetisch Management van Stef Freriks gevolgd. Hier heb ik geleerd om om te gaan met allerlei energieën die bijdrage hebben in het leven hier en elders. Maar ook binnen bedrijven, woningen, enz gebeurt er energetisch veel wat het leven kan beïnvloeden.

Bioresonantie heb ik gevolgd in Budel en de bijscholing in Apeldoorn.

Nog steeds volg ik scholingen, bijscholingen, lezingen en heb ik contacten die al deze inzichten bevestigen en verdiepen. Ik ben ervan overtuigd dat wij ons leven lang en daarna blijven leren.

Deze basis en mijn levenservaring zijn de bronnen waar ik iemand hulp kan bieden om zichzelf te zijn. Het doel is om lichamelijk en psychisch zo gezond mogelijk te zijn. Mocht het nodig zijn verwijs ik door naar een collega therapeut waarvan ik denk dat de therapie beter bij de persoon past dan dat wat ik kan bieden.

Het belangrijkste vind ik dat je bewust bent, je eigen verantwoording draagt en dat ik jou handvatten kan geven om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen.

Tot ziens in mijn praktijk,
liefdevolle groet,
Ingrid Brummelhuis