Energetisch

Soms voelen wij ons vanuit het ‘niets’ heel boos of verdrietig of  heel moe en is al onze energie op. Of we lopen ergens binnen en voelen ons onprettig. Je kunt niet slapen. Je hebt gevoel dat je niet alleen bent in een bepaalde ruimte. Je komt die ene persoon weer tegen die jou leeg zuigt en jij geen energie meer hebt.

Hoe komt dat? Wat is de oorzaak?
Wat kunnen we er aan doen?

Wil je hier meer info over, vul dan het contactformulier in en ik neem contact met jou op.

Energie
Er zijn vele soorten energie, zichtbaar en onzichtbaar.

Alles wat bestaat is een vorm van energie. De zichtbare energievormen zijn bijvoorbeeld een tafel, pen, gebruiksvoorwerpen, spullen, geld, water, voeding, het huis, maar ook een dier, een plant, een mens, je lichaam, organen, psyche, omgeving, enz, echt alles is energie.
Ook in de ruimte om ons heen bevinden zich vele onzichtbare energievormen, zoals bijvoorbeeld wateraders, entiteiten, energie van de zon en de maan of elektrosmog.

Een mooi voorbeeld van onzichtbare energie is de mobiele telefoon. Je ziet het niet, maar toch gebeurt er iets in de lucht als je belt of wordt gebeld of een app-je krijgt.

Al deze energievormen kunnen invloed op ons hebben. Voor een optimaal leven, zowel fysiek als mentaal in balans en leven vanuit je hart is het belangrijk dat alle energieën positief op elkaar afgestemd zijn en jij hier niet negatief door wordt beïnvloed.

Waarom ga je nooit op die ene stoel in de kamer zitten? Waarom huilt een kind veel? Waarom loopt mijn bedrijf niet? Waarom ben ik soms in één keer al mijn energie kwijt? Waarom ben je in één keer heel moe, uitgeblust als een bepaalde persoon in jouw energieveld komt?

Soms het het heel moeilijk om de oorzaak te vinden, met name als deze niet zichtbaar is met onze ogen. Daarin tegen is er soms maar 5 minuten nodig om dit op te lossen.

Naast energetisch management, de homeopathie en de bio-resonantie maak ik je bewust. Ik geef handvatten om lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Dit zodat je niet steeds maar weer boos wordt of in je verdriet blijft hangen.

Samen met jou gaan we jouw zogenaamde ‘rugzak’ legen.
Dan kom je op het punt dat het leven steeds makkelijker en leuker wordt!
Eén van de manieren om met energie te werken en
waarin ik scholing heb gevolgd is CES.

CES is een compleet systeem va heling, verandering, transformatie, gebaseerd op de wetten van de quantumphysica en oude wijsheden.

In het nu gaan wij steeds meer naar een energetische wereld. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen, golfbewegingen. De ruimte om je heen lijkt leeg. Deze is echter gevuld met energie (onzichtbaar voor ons fysieke oog). We leven in een tijd dat deze energie op een eenvoudige wijze voor iedereen beschikbaar is. Energieën worden op velerlei wijzen toegepast. Deze wijze van energie toepassen is de meest eenvoudige en snelle manier om iets te bewerkstelligen.

CES is het maken van een meting in de energie om ons heen. Als wij deze meting koppelen aan een persoon dan krijgt deze persoon op dat moment de energie die hij nodig heeft om een bepaald fysiek, mentaal of ander probleem te gaan oplossen of om een wens te realiseren. Deze transformatie kan snel gaan of wat langer duren doordat er eerst andere verstorende factoren moeten worden opgelost.

Door de CES toe te passen komt de persoon dichter bij zichzelf, waardoor hij meer gaat leven vanuit intuïtie, vertrouwen, eigen kracht, het hart en vanuit liefde.

Jaren oude patronen of trauma’s kunnen worden getransformeerd. Er vinden diepe helende processen plaats. Uiteindelijk kom je weer terug bij jouw oermatrix, jouw blauwdruk. Onze oermatrix wordt door tal van gebeurtenissen en andere factoren vervormd. Met CES transformeren we deze zogenaamde vervorming terug naar de oermatrix.