Energie

Energie

Jij en ik en ieder mens is energie en straalt energie uit. Bij de ene persoon voel je je prettig, bij de ander niet. Bij de ene persoon ga je energierijk weg en nadat je contact met iemand anders hebt gehad, ben je helemaal leeg, geen energie meer. Dit kan ook na een bezoek aan winkels, huizen, bossen, bedrijven enz.

Al deze energievormen kunnen invloed op ons hebben. Voor een optimaal leven, fysieke en psychisch in balans en leven vanuit je hart, is het belangrijk dat alle energieën positief op elkaar afgestemd zijn en jij hier niet negatief door wordt beïnvloed.

Waarom ga je nooit op die ene stoel in de kamer zitten?   

      Waarom huilt een kind veel?

Waarom ben ik soms in één keer al mijn energie kwijt?           

    Waarom ben je in één keer heel moe, uitgeblust als een bepaalde persoon in jouw energieveld komt?

Soms is het het moeilijk om de oorzaak van je niet prettig voelen te vinden. Met name als deze niet zichtbaar is met onze ogen. Daarin tegen is er soms maar 5 minuten nodig om dit op te lossen.

Naast energetisch management, homeopathie, spagyriek en meer maak ik je bewust. Meestal krijg je homeopatische middelen mee ter ondersteuning en ik geef jou handvaten om fysiek en psychisch in balans te komen. Dit zodat je niet steeds maar weer boos wordt of in je verdriet blijft hangen.

Dan kom je op het punt dat het leven steeds makkelijker en leuker wordt!

Ervaringen:

Via via ben ik in contact gekomen met Ingrid. Mijn zoon (3, bijna 4) had redelijk boze buien. Privé speelde er veel. Door dat zij lagen kon verwijderen bij mij, mijn zoon en dochter werd het weer rustiger in huis. Tevens heeft ze lagen verwijderd tussen mij een familielid, waardoor ik heb mogen ervaren dat deze persoon niet meer bij mij binnenkomt, wat ik als erg prettig ervaar. Daarnaast heb ik tips gekregen die ik zelf kan toepassen, daar ben ik erg blij mee. Ik kan haar zeker aanraden.