Coaching en advies

Wat wil jij?       Wat is jouw hulpvraag?       Wat past bij jou?

Alles is energie. Je lichaam, organen, psyche, huis, bedrijf, mens, dieren, spullen, geld, echt alles is energie. Voor een optimaal leven en leven vanuit je hart is het belangrijk dat alle energieën positief op elkaar afgestemd zijn.

Van alles kan de energieën uit balans brengen. 100% optimaal is moeilijk te bereiken, maar we kunnen het zo goed mogelijk benaderen.

Mijn eigen weg, persoonlijk, waarbij ik vele inzichten krijg en de vele scholingen die ik heb gevolgd zijn de bronnen van waaruit ik iemand hulp kan bieden om zichzelf te zijn. Het doel is om lichamelijk, psychisch en mentaal emotioneel zo gezond mogelijk te zijn, In Balans. Dit geld voor zowel de persoon, het huis, perceel en bedrijf.

Mocht het nodig zijn, verwijs ik je door.

Het belangrijkste vind ik dat je bewust bent, je eigen verantwoordelijkheid draagt en dat ik jou handvatten kan geven om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen.

Voor meer informatie mag u altijd vrijblijvend een afspraak plannen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.