Energie 

Soms voelen wij ons vanuit het ‘niets’ heel boos of verdrietig of  heel moe en is al onze energie op. Of we lopen ergens binnen en voelen ons onprettig.

Hoe komt dat? Wat is de oorzaak? Hoe kunnen we dat herkennen en voorkomen?

 

Energetisch management

 

Er zijn vele soorten energieen, zichtbaar en onzichtbaar.                                                                            Alles is een vorm van energie. De zichtbare zijn bijvoorbeeld een tafel, pen, gebruiksvoorwerpen, spullen, geld, water, voeding, het huis, maar ook een dier, een plant, een mens, je lichaam, organen, psyche, omgeving, enz, echt alles is energie. Ook in de ruimte om ons heen bevinden zich vele onzichtbare energievormen, zoals bijvoorbeeld wateraders, entiteiten, elektrosmog of andere zaken? Een mooi voorbeeld van onzichtbare energie is de mobiele telefoon. Je ziet het niet, maar toch gebeurt er iets in de lucht als je wordt gebeld of een appje krijgt…

Al deze energievormen kunnen invloed op ons hebben. Voor een optimaal leven, zowel fysiek als mentaal in balans en leven vanuit je hart is het belangrijk dat alle energieën positief op elkaar afgestemd zijn

Waarom ga je nooit op die ene stoel in de kamer zitten? Waarom huilt een kind veel? Waarom loopt mijn bedrijf niet? Waarom ben ik soms in één keer al mijn energie kwijt? Waarom ben je in één keer heel moe, uitgeblust als een bepaalde persoon in jouw energieveld komt?

Soms het het heel moeilijk om de oorzaak te vinden, mn als deze niet zichtbaar is met onze ogen. Daar integen is er soms maar 5 minuten nodig om hierin op te lossen.

Naast energetisch management, de homeopathie en de bioresonantie maak ik je bewust. Ik geef handvaten om lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Dit zodat je niet steeds maar weer boos wordt of in je verdriet blijft hangen.

Samen met jou gaan we jouw zogenaamde ‘rugzak’ legen. 

Dan kom je op het punt dat het leven steeds makkelijker en leuker wordt!

Amhyo

Open menu