Klassieke Homeopathie

Klassieke Homeopathie is het ondersteunen en opheffen van lichamelijke en geestelijk emotionele klachten en het verhogen van de weerstand. Van oorontsteking tot niet lekker in je vel zitten, ieder symptoom is met homeopathie te ondersteunen.

Door een homeopathisch middel te geven wordt de lichaamseigen geneeskracht op een natuurlijke manier gestimuleerd en aangezet tot herstel.

In een 1 á 2 uur durend consult probeer ik een zo compleet mogelijk beeld van de patiënt te krijgen. Dit verneem ik door middel van zijn of haar ziektegeschiedenis, eventuele reguliere medicatie en erfelijke belasting. Het meest belangrijke is het symptoom wat op dat moment het meest aanwezig is, dus waar u het meest last van hebt. Dat is de insteek van de behandeling.  Als u op consult komt dan kunt u vooraf een lijstje maken met erfelijke belasting van uw moederskant en uw vaderskant van de familie. En uw ziektegeschiedenis.

De middelen komen o.a. uit het plantenrijk, dierenrijk en mineralenrijk. Worden op iedere individuele unieke persoon afgestemd. Worden ingenomen via de slijmvliezen van de mond of de neus, afhankelijk van de gevoeligheid van de patiënt. Kunnen worden ingenomen naast reguliere medicatie.

Ik werk volgens het systeem van de Ziekteclassificatie. Dit geeft een overzichtelijk inzicht in de ontwikkeling en de tendensen van ziekteprocessen en ten gunste van de behandeling.

Ik ben geregistreerd

  • Als lid van de beroepsvereniging NVKH
  • Als lid van de beroepsvereniging KVHN

Waardoor uw consult geheel of gedeeltelijk wordt vergoed afhankelijk van uw zorgverzekeraar en pakket.

Ingrid Brummelhuis   Kolenbranderweg 52A   7482 SE Haaksbergen   053 – 4787518   info@amhyo.nl