Bioresonantie

bioresonantieDe oudste vorm van bioresonantie is zonlicht. Licht komt in de vorm van een elektromagnetische golf met een bepaalde frequentie in contact met onze huid en zo worden er processen op gang gebracht zoals de vorming van pigment en vitamine D.

Naast het opvangen van frequenties, zoals het zonlicht, zendt ons lichaam ook frequenties uit. Deze zijn op te vangen en te meten door het bioresonantie-apparaat.

Na jarenlange studies is er bekend welke frequenties bepaalde organen zouden moeten hebben. Hierdoor kunnen we meten of de organen optimaal functioneren. Hierna kunnen we de frequenties van de niet goed functionerende organen en zenuwstelsels verbeteren en soms herstellen.

Met de Bioresonantie wordt de persoon doorgemeten, waarbij zowel lichamelijke als geestelijke dingen naar voren kunnen komen. Waar een homeopathisch consult de informatie van de persoon zelf krijgt, kan de bioresonantie ook symptomen, oorzaken laten zien waar mogelijk de klacht mee te maken heeft en waar we ons niet bewust van zijn. Dat geeft een stuk bewustwording en de bioresonantie behandeld dan ook.

Bijvoorbeeld een bacterie, virus, parasiet of een schimmel. Ook tekorten aan vitaalstoffen, de mineralen, sporenelementen en vitamines komen naar voren. Naast de geopatische belasting wordt ook gemeten of de persoon last heeft van schadelijke stoffen en elektrosmog, d.w.z. de straling van telefoon, UMTS, computer enz.

Alle (orgaan) systemen, maar ook bepaalde ziektes als reuma, ALS, osteoporose, bloed(druk), kortom te veel om op te noemen zijn te meten. Als de bloeddruk niet optimaal is, te hoog, te laag zijn er vaak stofjes die niet optimaal zijn bij de aanmaak van bloed, deze krijgen een duwtje zodat het lichaam daar weer wat mee gaat doen. In positieve zin. Verder worden stress, angsten, trauma’s, fobieën en ook depressie e.d. doorgemeten.

Vraag je je wel eens af werkt het afvoer systeem van mijn lichaam wel optimaal? Hoe kom ik van mijn verslaving (bijv roken of drank enz) af? Mijn kind komt altijd uit school met buikpijn.. of heeft veel last van oorontstekingen, astma, allergie en de antibiotica helpt maar even… Werken al mijn orgaanfuncties wel optimaal? Ik voel steeds zo’n spanning/angst telkens als ik een bepaalde situatie tegenkom… Alles, je skelet, je spieren, de nieren, hersenen, keel, longen, lever, hormonen, kortom echt alles in je lichaam, is door te meten. En krijgt een duwtje om weer optimaal te gaan werken, zodat jij, jouw lichaam en geest weer in balans komen.

De bioresonantie-behandeling en de eventueel in te nemen ondersteunende preparaten (celzouten, vitamines e.d.) vragen tijd om een langdurig genezing te bewerkstelligen. Ze grijpt niet alleen in in de lichamelijke toestand, maar werkt ook op de psyche, de geest en het fijnstoffelijke gebied. Ze lost verstarringen en blokkades op en ondersteunt en geneest zodoende de gehele mens.