Klassieke Homeopathie

 

Klassieke Homeopathie is het ondersteunen en opheffen van lichamelijke en geestelijke, emotionele klachten, en het verhogen van de weerstand. Door een homeopatisch middel te geven wordt de eigen geneeskracht op een natuurlijke manier gestimuleerd en aangezet tot herstel. Dit is toe te passen bij alle klachten, zowel fysiek als mentaal emotioneel.

Een consult duurt 1 á 2 uur. Is om een zo compleet mogelijk beeld van de patiënt te krijgen dmv zijn of haar ziektegeschiedenis, met eventuele medicatie en erfelijke belasting. Als u op homeopatisch consult komt dan kunt u vooraf een lijstje maken met erfelijke belasting van uw moederskant en uw vaderskant van de familie. En uw ziektegeschiedenis.

De middelen komen o.a. uit het plantenrijk, dierenrijk en mineralenrijk. Worden op iedere individuele unieke persoon afgestemd. Worden ingenomen via de slijmvliezen van de mond of de neus, afhankelijk van de gevoeligheid van de patiënt. Kunnen worden ingenomen naast reguliere medicatie.

Ziekteclassificatie is de wijze waarop ik werk. En geeft inzicht in de ontwikkeling en de tendensen van ziekteprocessen en ten behoeve van de behandeling. 

Ik ben geregistreerd

  • Als lid van de beroepsvereninging NVKH
  • Als lid van de beroepsvereninging KVHN

Waardoor uw consult geheel of gedeeltelijk wordt vergoed afhankelijk van uw zorgverzekeraar en pakket.

Ingrid Brummelhuis   Kolenbranderweg 52A   7482 SE Haaksbergen   053 – 4787518   info@amhyo.nl

Amhyo
Open menu